عرض مشاركة واحدة
قديم 02-06-14, 02:32 PM   #65

زهرة المكان

مشرفة مطبخ روايتي ومنتدى المكياج والعطور وأميرة التسالي و سليلـ/ـة قصر الكتابة الخياليّة و زهرة البحوث وفراشة متالقة بعالم الازياء والاناقةوفراشة ازياء الحب الفضي

alkap ~
 
الصورة الرمزية زهرة المكان

? العضوٌ??? » 140718
?  التسِجيلٌ » Sep 2010
? مشَارَ?اتْي » 10,026
? الًجنِس »
? دولتي » دولتي United Arab Emirates
? مزاجي » مزاجي
?  نُقآطِيْ » زهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond reputeزهرة المكان has a reputation beyond repute
¬» مشروبك   water
?? ??? ~
- تعلم أن تسامح ، لكن لا تنسى أبدًا.
افتراضي مربى الفراولة بالجيلي

مربى الفراولة بالجيلي









المقادير
كيلو وربع من الفراولة
نصف كيلو سكر بس (علشان متبقاش مسكرة وتجزع النفس)
نصف ليمونة
والجديد نصف كيس جيلي فراولة (بيديها لون حلو اووووى) ومش بتجمد زى الجيلى متخافيش حطى وعلى ضمنتى


الطريقة
انا بغسل الفراولة وبقطعها قطع صغيرة


وأحطها فى الحلة وعليها الجيلي


وبعد كدة السكر وقلبهم كويس




وحطتها على نار عالية لحد اما غليت وبعد كدة نقلتها على نار هادية






وهنا بدأت تستوى






بعد اما استوت شوفى قوامها



انا حطتها فى علبة علشان معنديش برطمان




منقوووووووووول



التعديل الأخير تم بواسطة زهرة المكان ; 02-06-14 الساعة 02:52 PM
زهرة المكان غير متواجد حالياً  
التوقيع
دخولي للمنتدى قليل







رد مع اقتباس